Gratis energie behandeling op afstand

 

SEM staat voor

Sirius Energie Methode

 

die zowel mentaal als fysiek kan bijdragen aan het welbevinden van mensen, kan worden aangevraagd door het sturen van een mailtje met voor- en achternaam. 

Om u aan te melden en/of voor meer informatie kunt u ook het formulier rechts op deze pagina invullen en verzenden. Als u uw telefoonnummer vermeldt, wordt u zo spoedig mogelijk gebeld.

Daarna volgt dagelijks een energie-behandeling op afstand, gedurende enkele weken. Per keer duurt dit maximaal slechts 30 seconden. DE BEHANDELINGEN ZIJN GRATIS.

Bij behoefte kan er na de laatste "zending" een korte evaluatie afgesproken worden. Liefst telefonisch.

De energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend. 

SEM is er voor iedereen. Eerst aan iemand vragen om een gratis behandeling te krijgen is een prima begin. Het is de bedoeling dat iedereen de verantwoording gaat nemen voor de eigen gezondheid en het  welbevinden. Dit heeft met bewustwording te maken. Er is voor de energie-behandeling geen therapeut meer nodig. Iedereen leert het simpelweg zelf en kan het aan zichzelf, de familie, vrienden, het gezin of collega's geven.

Bovenstaande tekst is overgenomen van de site van de Sirius Energie Methode

U kunt daar meer informatie vinden.

 

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken?

Stuur een bericht via de contactpagina met daarin uw voor- en achternaam en ontvang gedurende enkele weken dagelijks een behandeling op afstand.

Bellen mag en kan ook naar 0640868240

 

WELKOM!